Met verzinkte bouwstaalmatten kun je alle kanten op!

Bekijk ons assortiment

Verzinkte bouwstaalmatten worden steeds vaker op verrassende manieren gebruikt. Je kunt er bijvoorbeeld een stoere schutting mee maken of een robuust plantenrek voor klimplanten. Houd jij ook van deze speciale look? Bekijk ons ruime assortiment bouwstaalmatten in de webshop. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en maaswijdtes. Wanneer je er niet helemaal uit komt staan onze specialisten graag voor jou klaar met persoonlijk advies op maat. Lees snel verder.

Wees creatief met verzinkte bouwstaalmatten

Verzinkte bouwstaalmatten worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld het aanleggen van een betonvloer of het leggen van vloerverwarming. Maar je kunt er veel meer mee dan je denkt! Zo worden verzinkte bouwstaalmatten steeds vaker gebruikt in tuinen. Ze worden verwerkt in schuttingen of gebruikt als rek voor klimplanten. De bouwstaalmatten geven een stoere en robuuste look aan je tuin. Bij Van Dorp Hout kun je terecht voor hoogwaardige verzinkte bouwstaalmatten. Verzinken gebeurt door middel van een oppervlaktebehandeling waarbij het metaal wordt voorzien van een dun laagje zink. Dit beschermt het materiaal tegen corrosie waardoor het extra lang mee zal gaan.

Ons assortiment bouwstaalmatten

Zie jij het eindresultaat al helemaal voor je? Dan hoef je alleen nog maar verzinkte bouwstaalmatten te bestellen bij Van Dorp Hout. Dit kan eenvoudig online. Ons assortiment bestaat uit verschillende formaten bouwstaalmatten. Daarnaast kun je nog kiezen uit verschillende maaswijdtes. Kies bijvoorbeeld voor mazen van 5, 7,5 of 10 cm groot. Wanneer je op zoek bent naar een look die nét even anders is kun je voor zwarte gecoate of verroeste betonstaalmatten gaan. Kortom, genoeg keuze in onze webshop!

Thuis bezorgd met ons eigen vervoer

Bestel jij gegalvaniseerde betonstaalmatten? Dan komen wij die graag op locatie afleveren met ons eigen vervoer. Wij nemen contact met jou op om een bezorgmoment af te spreken. Wanneer je de verzinkte betonstaalmatten liever op komt halen is dat ook mogelijk op onze locatie in Zoetermeer. Heb je vragen over onze producten of kom je er niet helemaal uit? Onze specialisten staan graag voor jou klaar met contact. Wij voorzien jou graag van alle tips en informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel van start met je project!

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...