Op zoek naar een betonstaalmat? Ontdek al onze soorten en maten

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een betonstaalmat van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in onze webshop voor alle soorten en maten betonstaalmatten. Ga jij voor een betonstaalmat met gegalvaniseerd staal, zwarte coating of verroeste look? Ben jij weg van onze met hout omlijste betonstaalmatten? Alles is mogelijk. Maatwerk en persoonlijk advies zijn onze sterke punten. Samen vinden we de oplossing die jou past. Lees alles over onze betonstaalmatten en service. Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Een betonstaalmat van hoge kwaliteit

Een betonstaalmat is op allerlei manieren te gebruiken, bijvoorbeeld bij de bouw van je woning of als tuinafscheiding. Neem bijvoorbeeld onze gegalvaniseerde betonstaalmat. Bij dit product kun je kiezen voor een maaswijdte van 10, 7,5 of 5 centimeter. Wanneer je de betonstaalmatten in je tuin gebruikt kun je er bijvoorbeeld klimplanten of een natuurlijke afscheiding tegenaan plaatsen voor extra privacy. Wanneer je voor een stoere uitstraling wil gaan is een betonstaalmat met zwarte coating echt iets voor jou. Een andere optie is de betonstaalmat verroest. Dit geeft een robuuste uitstraling die bijvoorbeeld perfect past bij cortenstaal of cortenstalen poeren.

Wanneer je betonstaalmatten wil combineren met hout is dat ook mogelijk. Kies dan voor een betonstaalmat omlijst met hardhout, vurenhout of lariks/douglas hout. Heb jij een keuze kunnen maken? Dan wordt het tijd om de betonstaalmatten te gaan monteren. Voor een prachtig eindresultaat kun je het beste hoogwaardige benodigdheden gebruiken. Bestel direct je afstandhouders, betonstaalbeugels en -klemmen mee.

Van Dorp Hout helpt jou verder

Van Dorp Hout is de gespecialiseerde houtleverancier waar jij op kunt rekenen. Het is ons doel om duurzame oplossingen in hout aan te bieden aan onze klanten. Wij verkopen hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen en houden daarbij bovendien rekening met respect voor mens en natuur. Onder onze tevreden klanten vind je particulieren, hoveniers en grond- weg- en waterbouwbedrijven. Ten slotte zijn wij sterk in maatwerk en persoonlijk advies. Samen vinden we een passende oplossing voor jouw vraag. Bestel je betonstaalmatten online Heb je interesse in een betonstaalmat? Bestel onze producten eenvoudig online in de webshop. Je kunt daarna kiezen voor bezorgen of afhalen. Afhalen is mogelijk op onze locatie in Zoetermeer. Wanneer je voor bezorgen kiest zullen kleine pakketjes verzonden worden via PostNL. Grotere bestellingen worden met ons eigen vervoer op locatie afgeleverd. In dat geval nemen wij na je bestelling contact met jou op om een bezorgmoment af te spreken. Wanneer je onze producten wil laten monteren kun je kiezen uit één van de hoveniers op onze handige lijst.

Heb je vragen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem gerust contact op. Wij helpen jou graag snel verder.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...