Zelf een prachtig terras van hout aanleggen

Bekijk onze vlonderplanken

Is jouw tuin toe aan wat nieuws? Dan is het aanleggen van een terras van hout een goed idee. Dit kan weer een hele andere sfeer aan je tuin geven. Een houten terras past vaak prachtig bij de natuurlijke elementen in je tuin. Bovendien kun je er heerlijk ontspannen of wat eten en drinken. Wij geven jou meer informatie over het aanleggen van een terras van hout. Ontdek hoe het werkt en hoe wij jou verder kunnen helpen.

Kies het juiste hout voor je klus

Wanneer jij een mooi terras van hout gaat aanleggen is het belangrijk om voor de juiste materialen te kiezen. Maak je keuze uit onze vlonderplanken voor het aanleggen van een houten terras. Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar, zowel zachthout als hardhout. Ga jij bijvoorbeeld voor een vlonder van bangkirai, ipe, accoya of vurenhout? Neem een kijkje in het assortiment om alle mogelijkheden te ontdekken. De vlonderplanken hebben zowel een gladde als geribbelde kant. Op die manier kun je zelf kiezen welke kant je in het zicht wil hebben bij het aanleggen van het terras van hout.

Zelf een mooi terras van hout aanleggen

Wanneer je begint met het aanleggen van een terras van hout is het belangrijk om na te denken over de ondergrond. Wanneer er geen verharde ondergrond aanwezig is kun je het beste kiezen voor funderingspaaltjes en onderliggers. Op die manier ben je goed voorbereid met een stevige basis. Daar kun je een mooi terras van hout op gaan aanleggen. Je kunt de vlonderplanken vastmaken met clips of schroeven. Laat je dit klusje liever over aan een professional? Bekijk dan eens onze lijst met geschikte hoveniers. Het eindresultaat is hoe dan ook een prachtig terras van hout waar je lang van zult genieten!

Wij leveren je bestelling af op locatie

Weet jij precies welke onderdelen je nodig hebt voor het aanleggen van een terras van hout? Bestel de producten dan eenvoudig online in onze webshop. Je kunt vervolgens kiezen voor afhalen op onze locatie in Zoetermeer of bezorgen. Wanneer je voor bezorgen kiest komen wij grote bestellingen graag met ons eigen vervoer afleveren op locatie. In dat geval nemen wij contact met jou op om een aflevermoment af te spreken. Kom je er niet helemaal uit of heb je persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze professionals. Zij kunnen jou veel tips geven over het aanleggen van een terras van hout. Dan ga jij goed voorbereid aan de slag met deze leuke klus.