Houten palen tuinafscheiding

Meer weten? Neem contact op!

Bent u op zoek naar houten palen voor een tuinafscheiding? Dan bent u bij Van Dorp Hout aan het juiste adres. We hebben zowel ronde als vierkante palen. Zo kunt u onze palen niet alleen als tuinafscheiding toepassen maar bijvoorbeeld ook als boompalen. Waar u ook naar op zoek bent: we helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Neem contact op en vraag vrijblijvend advies aan een van onze specialisten. Zij hebben jarenlange ervaring, dus ze kunnen u alles vertellen over ons hout en de mogelijke toepassingen. Uiteraard kunt u ook direct online bestellen. Of kom langs in onze winkel in Zoetermeer!

Houten palen voor een tuinafscheiding

Voor het kopen van houten palen voor een tuinafscheiding zit u goed bij Van Dorp Hout. Gaat u bijvoorbeeld een nieuwe schutting plaatsen? Of een erfafscheiding realiseren? Check dan direct onze voorraad. We hebben een breed assortiment aan houtsoorten. Zo hebben we Accoya®, Bangkirai, Azobe, Angelim Vermelho, Garapa, Bamboe, (geïmpregneerd) Vuren, (geïmpregneerd) Lariks/douglas en Grenen. Deze houtsoorten hebben verschillende eigenschappen waardoor de toepasbaarheid verschilt. Heeft u vragen? Laat u informeren door een van onze adviseurs.

Palen in de grond plaatsen: zo doet u dat

Hoe plaatst u houten palen voor een tuinafscheiding in de grond? We leggen graag uit wat u niet moet vergeten. Bij het plaatsen van zacht houten palen in de grond heeft het geen zin om alleen het gedeelte onder de grond te verven. De palen rotten eigenlijk altijd door op het maaiveld en dat is de scheiding tussen de open lucht en de grond. Verf dus altijd tot minimaal 30 centimeter boven het maaiveld voor meer effect. Een extra tip: de beste optie om palen duurzaam toe te passen is om betonpoeren te zetten of hardhouten palen te nemen. Hierover vertellen we meer in een van onze video’s op YouTube. Dus, zet je zachthout in de grond, dan is de behandeling rond het maaiveld het belangrijkst. Heeft u vragen over het toepassen van hout of andere artikelen? Laat het ons weten en we denken graag met u mee!

Kies uit verschillende behandelingen, kleuren en meer

Wist u dat u bij Van Dorp Hout kunt kiezen uit houten palen voor een tuinafscheiding met een verschillende behandeling? Zo bieden we palen die, bruin geïmpregneerd, gegrond, geolied, geverfd, groen geïmpregneerd, onbehandeld en thermisch gemodificeerd zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit de kleuren caramel, dark chocolate, wit en zwart. Uiteraard kunt u de palen ook verschillende lengtes, hoogtes en breedte aanschaffen. Bovendien hebben we onze eigen houtzagerij, dus als u een bestelling plaatst kunnen we het hout altijd voor u passend maken.

Kies voor dé houtspecialist

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over houten palen voor een tuinafscheiding of andere toepassing? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies. Of bestel natuurlijk direct online uw hout!