Tuindeur maken

Bekijk onze tuindeuren

Wilt u een tuindeur laten maken? Wij hebben alle benodigdheden ter beschikking om een prachtige tuindeur te maken. Daarnaast helpen we u graag met het maken van de deur. Bent u benieuwd? Lees verder voor onze tips & tricks. 

Waarom een eigen tuindeur maken?

Misschien vraagt u uzelf af waarom u een tuindeur zelf zou maken. Het is tenslotte heel makkelijk en snel geregeld om er gewoon een te kopen. Maar wist u dat het zelf maken van een tuindeur ook voordelen heeft? Zo komt het vaak voordeliger uit om er zelf een te maken. Daarnaast kunt u de deur precies maken zoals je hem zelf wilt en kan het ook nog eens erg leuk zijn. 

Welk hout is het beste voor een tuindeur?

Het is van belang dat u weet welk hout u gebruikt voor de tuindeur. Alle houtsoorten hebben hun eigen karakteristieke kenmerken. U kunt daarom het best beginnen met het vaststellen van prioriteiten. Focust u graag op het uiterlijk van de tuindeur of hecht u meer waarde aan duurzaamheid? Daarnaast speelt het budget natuurlijk ook een grote rol. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen naar al onze houtsoorten om te bekijken welk hout u het meest aanspreekt voor een tuindeur. 

Liever een tuindeur kopen?

Kiest u toch liever voor de eenvoudige weg en wilt u toch een poortdeur kopen? Geen probleem. Wij hebben een hoop kant-en-klare tuindeuren verkrijgbaar onze website. Heeft u een bijzondere wens wat betreft het uiterlijk van de poortdeur en wilt u deze graag op maat laten maken? Dan zit u goed bij Van Dorp Hout. We kunnen ieder gewenst houtproduct voor u op maat maken in onze eigen zagerij. Twijfel dus niet om onze hulp in te schakelen. 

Wist u ook dat ophangbeslag, een cilinderslot en sluitlat standaard meegeleverd worden? Op deze manier garanderen we dat al onze producten een maximale levensduur hebben. Zo kunt u het langst genieten van je houtproducten.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je simpelweg meer informatie? Neem contact op, onze specialisten helpen je graag verder. PS. veel succes met het maken van je nieuwe poortdeur!