Tricoya

Unieke en duurzame eigenschappen

Bekijk het assortiment Tricoya

Tricoya plaatmateriaal

Tricoya is een plaatmateriaal met diverse unieke eigenschappen. Zo krimpt het nagenoeg niet en zet het ook niet uit. Door deze eigenschappen is het plaatmateriaal ideaal voor buitentoepassingen of voor een toepassing in een vochtige ruimte. Een lange levensduur en hoge duurzaamheid typeren Tricoya. Zowel felle zon als veel neerslag en winterse omstandigheden vormen geen partij tegen het sterke plaatmateriaal. We lichten graag een aantal unieke eigenschappen van Tricoya uit.

Eigenschappen van Tricoya

Zo zijn ze zeer geschikt voor buitentoepassingen of gebruik in vochtige ruimtes. Denk aan toepassingen rondom uw woning zoals gevelbekleding, dakbeschot, kozijnen, speeltoestellen en tuinmeubelen. Maar ook voor auto-onderdelen, verkeersborden, geluidswallen en diverse toepassingen in de scheepvaart. Zelfs als vloer en grondplaat is Tricoya geschikt. Maar ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer of een zwembad is het plaatmateriaal geschikt. Naast de brede toepasbaarheid heeft Tricoya een aantal unieke eigenschappen.

  • Duurzaamheidsklasse 1
  • Verschillende plaatdiktes
  • Speciaal MDF voor buiten en vochtige ruimtes
  • Kopse kanten hoeven niet dicht geseald te worden
  • Levensduur van gemiddeld 50 jaar

Tricoya plaatmateriaal is bij Van Dorp Hout standaard in diverse afmetingen op voorraad. En zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Wij hebben wekelijks diverse routes door heel Nederland en de Benelux, dus ook bezorgen op locatie is geen enkel probleem.

Bekijk onze producten

Bij Van Dorp Hout hebben we Tricoya plaatmateriaal in diverse diktes. We hebben de platen in diktes van 1 tot 25 mm. Heeft u een dikkere plaat nodig? Twijfel niet om contact op te nemen. Er is bij ons namelijk heel veel mogelijk, zo ook maatwerk. Ook qua afmetingen hebben we een divers aanbod. We hebben een groot aantal standaard maten, maar kunnen ook de platen voor u op maat zagen in onze eigen houtzagerij. Meer weten over Tricoya of ons online assortiment bekijken? Klik op onderstaande button of neem direct contact op.

Bekijk Tricoya producten

Correcte verwerking van belang

Het is van belang het plaatmateriaal op de juiste wijze te verwerken en zorgvuldig in het werk aan te brengen. Houten plaatmateriaal levert dan een optimale bijdrage aan een hoogwaardige kwaliteit van bouwen met een lange levensduur. Weet je niet precies waar je het beste kunt beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Uw houtspecialist

Van Dorp Hout is gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren.Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over het duurzame Tricoya? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100