Tricoya

Unieke en duurzame eigenschappen

Bekijk het assortiment Tricoya

Tricoya plaatmateriaal

Tricoya is een plaatmateriaal met diverse unieke eigenschappen. Zo krimpt het nagenoeg niet en zet het ook niet uit. Door deze eigenschappen is het plaatmateriaal ideaal voor buitentoepassingen of voor een toepassing in een vochtige ruimte. Een lange levensduur en hoge duurzaamheid typeren Tricoya. Zowel felle zon als veel neerslag en winterse omstandigheden vormen geen partij tegen het sterke plaatmateriaal. We lichten graag een aantal unieke eigenschappen van Tricoya uit.

Eigenschappen van Tricoya

Zo zijn ze zeer geschikt voor buitentoepassingen of gebruik in vochtige ruimtes. Denk aan toepassingen rondom uw woning zoals gevelbekleding, dakbeschot, kozijnen, speeltoestellen en tuinmeubelen. Maar ook voor auto-onderdelen, verkeersborden, geluidswallen en diverse toepassingen in de scheepvaart. Zelfs als vloer en grondplaat is Tricoya geschikt. Maar ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer of een zwembad is het plaatmateriaal geschikt. Naast de brede toepasbaarheid heeft Tricoya een aantal unieke eigenschappen.

  • Duurzaamheidsklasse 1
  • Verschillende plaatdiktes
  • Speciaal MDF voor buiten en vochtige ruimtes
  • Kopse kanten hoeven niet dicht geseald te worden
  • Levensduur van gemiddeld 50 jaar

Tricoya plaatmateriaal is bij Van Dorp Hout standaard in diverse afmetingen op voorraad. En zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Wij hebben wekelijks diverse routes door heel Nederland en de Benelux, dus ook bezorgen op locatie is geen enkel probleem.

Bekijk onze producten

Bij Van Dorp Hout hebben we Tricoya plaatmateriaal in diverse diktes. We hebben de platen in diktes van 1 tot 25 mm. Heeft u een dikkere plaat nodig? Twijfel niet om contact op te nemen. Er is bij ons namelijk heel veel mogelijk, zo ook maatwerk. Ook qua afmetingen hebben we een divers aanbod. We hebben een groot aantal standaard maten, maar kunnen ook de platen voor u op maat zagen in onze eigen houtzagerij. Meer weten over Tricoya of ons online assortiment bekijken? Klik op onderstaande button of neem direct contact op.

Bekijk Tricoya producten

Correcte verwerking van belang

Het is van belang het plaatmateriaal op de juiste wijze te verwerken en zorgvuldig in het werk aan te brengen. Houten plaatmateriaal levert dan een optimale bijdrage aan een hoogwaardige kwaliteit van bouwen met een lange levensduur. Weet je niet precies waar je het beste kunt beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Uw houtspecialist

Van Dorp Hout is gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren.Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over het duurzame Tricoya? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100