Douglas Zweeds rabat behandelen

Douglas behandelen

Heb jij een douglas Zweeds rabat schutting of gevel? Dan is het belangrijk om het douglashout goed te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld met verf, beits, lazuur, olie en houtreiniger. Voor douglas hout adviseren wij altijd onze douglas oliën. Leer meer over douglas Zweeds rabat, hoe je het kunt behandelen en hoe wij jou verder kunnen helpen. Profiteer van onze service en expertise. Lees verder of plaats je bestelling direct online in onze overzichtelijke webshop!

Over Van Dorp Hout

Bij Van Dorp Hout kun je terecht als je een gespecialiseerde houtleverancier zoekt. Onder onze klanten vind je particulieren, hoveniers en grond- weg- en waterbouwbedrijven. Wij verkopen hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen. Dit doen wij met respect voor mens en natuur. Het is dan ook onze missie om duurzame oplossingen in hout aan te bieden aan onze klanten. Daarnaast zijn wij sterk in maatwerk en persoonlijk advies. Wanneer je online besteld worden de producten snel op de gewenste locatie afgeleverd. Wil je meer weten over douglas Zweeds rabat en het behandelen daarvan? Lees dan verder.

Zweeds rabat

Zweeds rabat is de naam die gebruikt wordt voor houten planken die aan de onderkant een groef en aan de bovenkant een geschulpte rand hebben. Bij het monteren valt de geschulpte rand perfect in de groef. Zweeds rabat wordt vaak gebruikt voor schuttingen en gevelbekleding. Een andere naam voor Zweeds rabat is een potdekselprofiel. Bij potdekselen werk je met normale houten planken. Je kunt je voorstellen dat het veel makkelijker is om met Zweeds rabat te werken omdat de planken makkelijk en naadloos in elkaar schuiven. De overlappende opbouw aan de gevel of schutting geeft een authentieke Zweedse uitstraling.

Douglas Zweeds rabat behandelen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten douglas Zweeds rabat. Denk bijvoorbeeld aan ons lariks/douglas verticaal & variabel rabat of het lariks/douglas halfhoutsrabat. Wanneer je schutting of gevel eenmaal af is blijft het belangrijk om het douglashout goed te behandelen. Wij vertellen jou precies hoe dat werkt.

Door jouw douglashout te behandelen met verf, beits, lazuur, olie en houtreiniger kun je de levensduur van het hout verlengen. Bovendien geeft het vaak een mooie kleur aan het hout. Verf of lak brengt een beschermend laagje aan op je hout waardoor het minder snel gaat verweren of rotten. Beits trekt daarentegen in het hout en beschermt het van binnenuit. Douglas Zweeds rabat kun je goed behandelen met onze douglas olie naturel. We hebben ook een smoke white en dim grey olie in het assortiment voor een speciaal effect. Met deze olie ben je er zeker van dat je douglashout beschermd is en er mooi uit ziet.

Bestel eenvoudig online

Wil jij beginnen met het behandelen van je douglas Zweeds rabat? Bestel de benodigde producten dan eenvoudig online in onze webshop. Je kunt de bestelling ophalen op onze locatie in Zoetermeer of kiezen voor verzending via PostNL. Wist je dat wij grote bestellingen met eigen vervoer afleveren op locatie? In alle gevallen staan wij graag voor onze klanten klaar. Wanneer je graag persoonlijk advies wil over het behandelen van jouw douglas Zweeds rabat mag je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag verder zodat je snel aan de slag kunt!